de lucht

recreatiepark

ons park

Recreatiepark De Lucht is uniek gelegen tussen Nationaal park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park de Hoge Veluwe en aan de Grebbelinie.

Op ons gezellige vakantiepark komt u helemaal tot rust en geniet u van uw vrije tijd. Of u kiest voor een paar dagen of een paar weken, u hoeft zich niet te vervelen.

de gasterij

onspuntje verkantiewoning verhuur gasterij

In De Gasterij hebben Harold en Lisette van Smaakidee diverse zalen beschikbaar voor verhuur, inclusief catering. 

Of het nu gaat om een vergadering, cursus, presentatie, reünie, bruiloft, receptie of feest, bij hun vindt u de perfectie locatie.

het zwembad

onspuntje verkantiewoning verhuur zembad

Naast De Gasterij bevindt zich zwembad De Vaarkamp. Het is een zwembad van 10 bij 15 meter met daarnaast een peuterbad van ca. 4 m2.Het zwembad is 130 cm diep en het peuterbad ca. 40 cm diep. 

Wij wensen jong en oud veel zwemplezier!

de campingwinkel

Naast de cafetaria vindt u een mooie nieuwe winkel. U kunt hier terecht voor uw (kleine) dagelijkse boodschappen. De winkel is geopend vanaf april tot en met september (zie de openingstijden voor de precieze tijden en dagen)

fiets- en skelterverhuur

Bij de receptie kunt u (electrische) fietsen en skelters huren.

Wilt u er zeker van zijn dat er een (electrische) fiets voor u klaarstaat bij aankomst? Dan kunt u vooraf reserveren. Onze jonge gasten kunnen het park ontdekken op een skelter die per dagdeel te huur is. Uw eigen fiets, scooter of motor kunt u, tegen betaling, plaatsen in de bewaakte stalling.

de visvijver

Voor de mensen die hun vrije tijd door willen brengen met vissen, hebben we een mooie visvijver waar je rustig achter je hengel kunt zitten of wat actiever je werphengel mag gebruiken.

Om de visstand op peil te houden mogen de vissen niet worden meegenomen. Wij vragen u de vis terug te zetten. De vijver ligt aan de achterkant van de camping tegen het bos aan, dus als u heel vroeg bent, ziet u meer dan alleen maar vis.

Educatief Bos

In samenwerking met IVN Veenendaal hebben wij een educatief bos ontwikkeld.

Voor jong en oud zijn er leuke en leerzame activiteiten in het bos. De ingang is ter hoogte van de paardenbak.